Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، در روزهای اخیر شاهد انتشار اخبار و بیان نگرانی هایی در خصوص آب مناطقی از شهر دوگنبدان بودیم، عمده نگرانی ها در خصوص دو منطقه کمبل و باغ فردوس در این شهرستان بوده، دو منطقه ای که عملا ارتباطی با امور آبفا ندارند.

چشمه باغ فردوس متولی خود را دارد و امور آب و فاضلاب هیچ گونه ایستگاه پمپاژ و تاسیسات آبی در آن منطقه و برداشت آب از آن چشمه ندارد و رودخانه کمبل در حیطه کاری آبفا نیست اگرچه برنامه بلند مدت آبفا برای شهر دوگنبدان ساماندهی فاضلاب خام مناطق آن شهر و جمع آوری و هدایت آن به تصفیه خانه فاضلاب خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در این برهه وحساسیت جدی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و مسئولین شرکت آبفا کهگیلویه وبویراحمد باعث شد تا مدیرکل دفتر بهداشت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده و بررسی و پایش وضعیت سلامت آب استان و به ویژه آب شرب گچساران را بررسی کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران منتظری مدیرکل دفتر بهداشت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اظهار کرد: بازدید از مرکز کنترل کیفیت و آزمایشگاه آب مرکز کهگیلویه وبویراحمد انجام و بررسی های لازم در جلسه ای تخصصی با حضور مسئولین بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری و برخی از مسئولان آبفا کهگیلویه وبویراحمد وضعیت موجود تشریح شد.

وی بااشاره به حضور در گچساران بیان کرد: از نزدیک ضمن بازدید میدانی و حضور بی واسطه در جمع مسئولین و جلسه با فرماندار و مدیران مرکز بهداشت و آبفا گچساران به بررسی وضعیت و پایش آب مناطق مختلف شهر و روستاهای این شهرستان پرداخته شد.

مدیرکل دفتر بهداشت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: سلامت آب شرب خط قرمز شرکت مهندسی آبفا کشور و وزارت نیرو بوده ، این نه در حرف بلکه در عمل برای ما یک اصل مهم و حیاتی است. 

منتظری عنوان کرد: در این موضوع هیچگونه ملاحظه کاری و دفاع غیر منطقی از هیچ یک از همکاران مان نخواهیم داشت چرا که اینجا پای سلامت مردم در میان است.

مدیرکل دفتر بهداشت شرکت مهندسی آبفا کشور ضمن تشکر از دقت و پیگیری فرماندار شهرستان گچساران خاطرنشان کرد: فعالیت های مرکز بهداشت و آبفا مکمل یکدیگر و در راستای سلامت جامعه بوده و با تلاشهای مسئولین زحمتکش این شهرستان، آب شهر دوگنبدان و مناطق روستایی آن هیچگونه مشکل میکروبی ندارد، مطلوبیت میکروبی آب را هم آزمایشات آبفا و هم مرکز بهداشت اثبات کرده و مطلوبیت آن بر اساس شاخص های بهداشتی قابل قبول است.

منتظری بیان کرد: اما در در کلر زنی ها، گله مندی هایی وجود دارد که به جا است، در چند نقطه روستایی به واسطه خرابی دستگاه و یا سرقت تاسیسات کلرزنی، مشکلاتی بوده و کلرزنی دستی انجام می شود که ما از مسئولین شرکت آبفا پیگیر حل آن هستیم و رصد مستمر برای رفع این مشکل در دستور کار ما خواهد بود.

وی افزود: در سفری که به زودی خواهیم داشت بررسی ها انجام و گزارش مجدد را به مردم ارائه می کنیم.

مدیرکل دفتر بهداشت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: در دوگنبدان ۳ مرکز کلر زنی داریم که ۲ مورد آن ۱۰۰ درصد در مدار است و دستگاه نصب شده بر روی مخزن آب واقع در دانشگاه آزاد حدود ۶۰ درصد در مدار بوده و با رفع نقص در روزهای آتی این مرکز نیز بطور ۱۰۰ درصد وارد مدار می شود.

منتظری اضافه کرد: آزمایشگاه آب گچساران همه تجهیزات پیشرفته روز دنیا را دارد و انجام همه آزمایش های مرتبط با سلامت میکروبی و شیمیایی آب مطابق با استانداردهای روز را ممکن می‌سازد، اما محل قرارگیری آن را از منظر کیفی دچار ایراد است.

وی گفت: دقت در نگهداری و نحوه استفاده از دستگاه ها در این روزها مورد تاکید ما بود، ضمن آنکه مکان یابی جدید را انجام دادیم و قرار شد ظرف ۲ ماه آینده همه وسایل و تجهیزات موجود به مکانی با کیفیت و استاندارد در امور آبفا گچساران منتقل و قفسه بندی ها و نصب سیستم های سرمازا انجام شود.

منتظری بیان کرد: مقرر و مصوب شد آب شهر و تمامی روستاهای تحت پوشش آبفا درگچساران، توسط تیم های مشترک بهداشتی آب و فاضلاب و مراکز بهداشت رصد، کنترل و پایش شود و گزارش مطلوبیت آب ارائه گردد.

مدیرکل دفتر بهداشت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: آزمایشات امور آبفا و مرکز بهداشت شهرستان مؤید این نکته است که هیچگونه ایراد میکروبی در آب شرب نیست و مسئولین و مردم گچساران از ابن لحاظ خاطرجمع بوده و مطابق مستندات ارائه‌ شده از سوی مرکز بهداشت، مطلوبیت میکروبی بخش شهری در سه ماهه اول سال ۱۴۰۱ ( ۱۰۰ درصد ) و در سال گذشته بیش از ۹۸.۵ درصد گزارش شده که بسیار خوب ارزیابی می شود.

 مدیرکل دفتر بهداشت شرکت مهندسی آبفا کشور خاطر نشان کرد: برخی مناطق که خرابی از دستگاه های کلرزنی وجود داشته همکاران ما به صورت دستی کلرزنی را انجام می دهند و حدود ۱ تن کلر به گچساران تخصیص و ارائه شده که در این خصوص نگرانی وجود ندارد.

 منتظری اظهار داشت: اگرچه کمبودها و تنگناهای مالی زیادی متوجه شرکت های آبفا است اما این اطمینان را می دهیم این مسال هیچگاه بهانه پذیرفته شده ای برای کم کاری در هیچ شرکتی که مستقیماً سلامت مردم را تحت شعاع قرار می‌دهد، نبوده است. 

وی گفت: به مردم کهگیلویه و بویراحمد و بویژه گچساران نیز این قول را می دهیم که شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و آبفای کهگیلویه و بویراحمد مستمراً سلامت آب را تحت نظارت مراکز تخصصی بهداشتی رصد، کنترل و پایش تا در هر برهه ای به مردم عزیز در این باره پاسخگویی شفاف دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس منتظری فرماندار گچساران آب شرب کهگیلویه وبویراحمد مرکز بهداشت امور آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۳۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

شهروز همتی با بیان اینکه در این کنگره و در بخش نمایشگاهی، بیش از ۲۰۰ شرکت تولید کننده و دانش بنیان حضور دارند،بیان کرد: هرسال کنگره یک رویکرد اصلی دارد ودر سنوات گذشته رویکرد اصلی کنگره کرونا  هوش مصنوعی بوده است اما امسال نقش ومحوری کنگره، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت است.
وی ادامه داد: مطالب علمی در کارگاه ها براساس نیازسنجی ها ارائه می شود و پیش بینی می شود ۸ هزار نفر از کنگره امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به سال گذشته افزایش مخاطب شاهد هستیم.
نقش مهم شرکت های تولیدی کیت های آزمایشگاهی در ارائه خدمات
در ادامه این رویداد،پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره نقش شرکت های دانش بنیان حاضر در این کنگره در افزایش سطح علمی مخاطبان وشرکت های مخاطب کنگره گفت: این شرکت ها با آوردن فناوری های جدیدووابسته به هوش مصنوعی، تشخیص هارادر آزمایشگاه به روز، دقیق و سریع تر می کنندزیراهرچه دستگاه ها دقیق تر عمل کنند می توانند در تشخیص بهتر موثر باشند.
وی افزود: نقش شرکت های تولیدی کیت های آزمایشگاهی و تولید کیت های استانداد در ارائه خدمات آزمایشگاهی مهم است وقتی تشخیص درست و سریع اتفاق بیافتد، تشخیص پزشک نیز صحیح و به نفع بیمار خواهد بود.
زرنانی اضافه کرد:دراین صورت می توان نتیجه گرفت که شرکت های تولیدی کیت های دانش بنیان به طورغیرمستقیم باسلامت بیماردرارتباط هستند.
وی درباره اینکه با وجود بیش از  ۵ هزار آزمایشگاه در سطح کشور، نقش آزمایشگاه ها در نظام سلامت به چه صورت است افزود: آزمایشگاه ها مهم ترین پایه سلامت در کشور هستند و به عنوان عوامل کمک کننده درتشخیص بیماری های بالینی به شمار می آیند. پزشک با توجه به علایم بالینی بیمار، ممکن است دچار تردید شود که آزمایشگاه ها می توانند این موارد را برطرف کنند.
زرنانی اظهار کرد: آزمایشگاه هادرنظام سلامت نقش پایه و محوری دارند در تمام سطوح پزشکی مانند تشخیص بیماری های عفونی، انگلی، سرطان، خودایمنی و متابولیک، آزمایشگاه ها کمک کننده هستند.
وی درپایان گفت: بالین خوب یعنی تشخیص خوب و تشخیص خوب یعنی استفاده از تجهیزات یک آزمایشگاه خوب لذا آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند.
فعالیت ۴۰ هزار نفر در ۶ هزار آزمایشگاه کشور
همچنین، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درحاشیه این کنگره گفت: امسال سعی کردیم با توجه به مشکلات و مسایل روز آزمایشگاهی و پیشرفت های تکنولوژی صورت گرفته، نیازهای روز همکاران خدمت رسان در درمان را برآورده و با تکنولوژی و مسایل جدید آزمایشگاه ها آشنا کنیم.
وی افزود: پنل های کنگره به صورتی است که در تعدادی از آنان به نقش وجایگاه آزمایشگاه در نظام سلامت پرداخته می شود بسیاری از برنامه های اجرایی در سطح ملی با کمک آزمایشگاه های علمی صورت می گیرد و همکاران با داده های این آزمایشگاه ها در مراکز درمانی تیم مراقبت را هدایت می کنند لذا برگزاری اینگونه کنگره ها اهمیت بالایی دارد.
حمزه لو با این بیان که در سطح کشور ۶۰۰۰ آزمایشگاه داریم که ۴۰هزار نفر در آنان فعالیت دارند، ادامه داد: موضوع روز آزمایشگاه فناوری های دنیاست بحث آزمایشگاه بر روی یک تراشه، پرداختن به موضوعات ژنتیکی وترکیب موارد با هوش مصنوعی از جمله موارد مهم است که در پنل ها سعی شده به این موضوعات پرداخته شود
وی بر اهمیت نقش آزمایشگاه ها تاکید و اظهار کرد: موضوعات هوش مصنوعی درتشخیص زودهنگام یک بیماری و پیش گویی کردن برخی بیماری ها دستاورد خوبی است که امیدواریم بتوانیم در کشورمان در این زمینه پیش رو باشیم.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • آب شرب اصفهان سالم است
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور